EEN HELDERE KIJK OP SCHOONMAAKWERK

 

 

Schoonmaak Kantoor Gebouwen

 

In de regio Tiel en omstreken verzorgd van Ingen Aktief voor veel bedrijven groot en klein de schoonmaak van hun kantorengebouwen. 

Een schone werkomgeving is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, maar ook voor de tevredenheid van uw medewerkers. Bij dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden kunt u denken aan het schoonhouden van kantoorruimtes tot en met het sanitair. Onze medewerkers verzorgen natuurlijk ook de benodigdheden zoals; toiletpapier, handzeep en handdoekpapier.

Wij kunnen deze benodigdheden ook bij u aanleveren. Met het inschakelen van S.M.B.    van Ingen Aktief verzekert u zich van deskundigheid en professionele advisering!

 

Tijdens of buiten werktijden, wij van van Ingen Aktiehouden uw werkplek heerlijk fris, terwijl u zich over de belangrijke zaken kan buigen. Een nette schoonmaker die vakkundig de werkplek aanpakt, zonder dat u daarvan hinder ondervindt.

 Heeft u de wens om het kantoor na werktijd schoon te laten maken?  Geen probleem, wij maken uw kantoor en/of uw ruimte schoon wanneer u dat wilt. 

Neem de proef op de som en maak eens een afspraak 

Met Schoonmaakbedrijf van Ingen Aktief