EEN HELDERE KIJK OP SCHOONMAAKWERK

 

Vloeronderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van diverse soorten vloeren. Wij hebben voor het onderhoud en het periodiek herstel de benodigde machines en materialen tot onze beschikking. Tevens hebben wij speciaal opgeleid personeel in dienst die deze werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren.

Om uw vloeren in topconditie te houden, voorzien wij u, na het reinigen van uw vloeren altijd van een passend onderhoudsadvies. Tot onze klantenkring behoren o.a. scholen, tandartspraktijken, bedrijfskantines, parkeergarages en particulieren. Vanwege ons goede ervaring met vloeronderhoud, besteden steeds meer schoonmaakbedrijven en projectontwikkelaars het reinigen en onderhouden van vloeren aan ons uit.Tapijt reiniging

 Reinigen van uw tapijt kunt u volledig door ons laten verzorgen. Wij gebruiken hiervoor diversen technieken, o.a. de bonnet methode, droge poederreiniging en heet water injectie-extractie. In de laatste methode wordt heet water onder druk in het tapijt gespoten en ook onmiddellijk weer opgezogen.